Rådgivning ved boligsalg

Vurderer du å selge boligen din? Tenker du på om du skal pusse opp før salg? Vil det lønne seg, eller kommer du ut i null eller kanskje taper du på et oppussingsprosjekt? Vil det lønne seg å utvide boligen med flere soverom? Hvordan finner man ut av planløsninger? Hvilke farger skal jeg velge på vegger, fliser osv?

 

HomeXO er spesialister på å få mest ut av boliger ved salg. For eksempel kan vi raskt vurdere om det lønner seg å gjøre større eller mindre oppgraderinger i boligen din. Vi kan estimere hva en oppussing kan koste deg og vet hva en bolig, med eller uten oppussing, vil kunne bli solgt for i det aktuelle området. Fotografer og styling til boligsalg har mye å si for det visuelle, og her kan vi også bistå med hjelp.

 

Det er ikke alltid det lønner seg å pusse opp før et salg, i hvert fall ikke for store summer. Vi har uansett tilgang på håndverkere som leverer høy kvalitet til gode priser. Dersom oppussing er aktuelt for å få mest ut av boligsalget kan disse hjelpe til med rabatterte priser. Ser forøvrig mer om rådgivning ved oppussing.

 

Vi har også flere toppmeglere vi kan anbefale, som er av Norges aller beste og som kan få maks ut av ditt boligsalg.