Rådgivning ved boligkjøp

Å kjøpe bolig er den største investeringen de fleste personer gjør i livet. Det er store summer for den enkelte privatperson, og mange føler seg små i den store boligjungelen.

Hva har man råd til? Hva trenger man av bolig med tanke på størrelse, romfordeling, beliggenhet, standard osv? Hvilke visninger skal man dra på? Hva skal man gjøre på visninger? Hva skal man spørre megler om? Hvilke muligheter til oppussing og smarte løsninger har man i objektet man ser på? Er det noen fallgruver man kan gå i? Gjør man et godt kjøp, eller vil det komme mange utgifter på boligen i fremtiden? 

 

Mange ender opp med å by på flere boliger, ofte på et objekt som kanskje ikke er drømmeboligen. Man blir lei av å ikke få budet akseptert og gir litt opp i prosessen.

 

Vi i HomeXO har i en årrekke vært på tusenvis av visninger på alt fra bittesmå 1-romsleiligheter til større eksklusive eneboliger. Vi har lang erfaring med å se optimale muligheter i et objekt, og vet også hva en bolig er verdt. Vi kan mye om de ulike boligområdene i Oslo og omegn, vi vet hva som er gode velholdte borettslag. Får du rådgivning av HomeXO er du i trygge hender. I samarbeid med oss vil du bli guidet til å finne boligen som passer ditt behov. Dersom du trenger oppussing har vi håndverkere som leverer topp kvalitet til en god pris. Vi kan hjelpe deg med gode løsninger til din spesifikke bolig. Se mer om rådgivning ved oppussing